Glitter sandaler

Glittersandaler

På det seneste har jeg set en masse blogindlæg og forumdiskussioner om at dekorere sko med glitter. Jeg blev ret nysgerrig og misundelig og måtte selvfølgelig selv afprøve denne idé.

Jeg havde et par gamle sort sandaler som jeg ikke rigtig havde brugt fordi de ikke var min stil. Men de var perfekte til dette projekt. Først malede jeg hælen med sølvmaling, fordi jeg var bange for at glimmeret ikke ville dække ordentlig (det viste sig senere at det slet ikke havde været nødvendigt). Derefter brugte jeg malertape til at dække de steder som jeg ikke ville have glimmer på.

Glittersandaler

Jeg malede hælen og stropperne med lak-lim og dryssede glitter ud over. Efter et par timer var det tørt og jeg kunne male et beskyttende lag lak-lim ovenpå.

Det var et overraskende nemt og sjovt projekt (undtagen oprydningen bagefter – der er glimmer over alt!). Jeg glæder mig til at få en mulighed for at bruge disse skønne sandaler.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar