Nytår i sort blonde

Sort blondekjole

Næsten som sædvanlig syede jeg selv min nytårskjole i år. Jeg syede faktisk kjolen lang tid før nytår, men havde ikke en anledning til at bruge den, så den endte med at blive min nytårskjole for 2010/2011.

Jeg blev inspireret af de mange blondekjoler der er kommet frem på det seneste, men især en blondekjole jeg så på bloggen CutandSew. Jeg brugte et mønster fra Burda 12/2008, som var helt perfekt til de ændringer jeg gerne ville lave. Kjolerne fra Burda passer mig som regel ret godt, og denne kjole passede også ret godt med et minimum af tilpasninger.

Sort blondekjole

Jeg lavede nogle ændringer ved halsudskæringen og afkortede ærmerne en del. Jeg forkortede også længden på kjolen og gav den ekstra vidde fprneden. Hele kjolen lavede jeg i to lag stof: et i sort stof og det andet i sort blonde. Alle kanter blev afsluttet med en blondekant.

Det er ikke nemt at fotografere blonde, og derfor kan jeg desværre heller ikke vise alle detaljerne på kjolen.

Måske kan du også lide...

En enkelt kommentar

  1. Nicole siger:

    Your dress turned out amazing! I love the lace and the detailing, great work :)

    And I’m so glad you liked the dress I made, thanks for the link!

 

Skriv en kommentar