Kjoler til salg

Pink sommerkjole med blomster

Jeg har syet flere kjoler, som jeg ikke har fået vist her på bloggen. Det skyldes primært at jeg ikke har brugt dem og derfor hurtigt har glemt alt om den efter de er blevet færdige. Jeg har sat flere af dem til salg på min amio shop og har netop sænket priserne, da jeg gerne vil have dem solgt inden jeg flytter.

Sød luftig sommerkjole i bomuldsstof med små lilla, pink og bordeaux blomster. Kjolen har flæser for oven og for neden og elastik i taljen. Str small/medium.

Retro inspireret kjole

Sød blomstret retroinspireret kjole med hul i ryggen. Kjolen har små elegante ærmer, stort skørt og skjult lynlås i ryggen. Str 36.

Grøn sommerkjole

Sød sommerlig og farverig kjole med detaljer i limegrøn satin. Str 36.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar