Julekjole

Julekjole til baby

Jeg viste forleden det patchwork-tæppe jeg har syet til min lille nye niece, men det var ikke alt, hun fik. Da jeg kom om ved det fineste ternede stof i stakken herhjemme, vidste jeg, at det kunne blive til den fineste julekjole i størrelse meget meget lille.

Julekjole til baby

Jeg har brugt samme mønster, som sidst jeg syede små baby-kjoler, og jeg synes, det er et fint mønster til en simpel kjole. Du kan finde mønsteret her. Jeg har selv tilføjet ærmer og krave, da det giver kjolen lidt mere charme og personlighed.

Nu er det bare spændende, om den lille pige passer kjolen til jueltid. De andre gange jeg har syet små kjoler, har jeg lagt lidt til mønsteret, hvilket har betydet, at de små først kunne passe den efter et halvt års tid. Denne gang har jeg fulgt mønsteret helt nøjagtigt, og jeg tror den passer den lile pige meget hurtigere.

Julekjole til baby

Julekjole til baby

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Joan siger:

    Hvor er den søød, den er rigtig julet også.. :)

 

Skriv en kommentar