Lyserødt patchwork-tæppe til en lille prinsesse

Lyserødt blomstret patckworktæppe til baby

For nogle uger siden blev jeg tante for anden gang (selvom jeg synes “tante” lyder meget gammelt og stramt, er det nu meget hyggeligt). Denne gang til en fin lille pige. Ligesom hendes storebror fik en ugletæppe, da han blev født, skulle hun selvfølgelig også have en hjemmelavet gave fra tanten.

Lyserødt blomstret patckworktæppe til baby

Patchworktæppet er syet af små firkanter på 8 x 8 cm i forskellige bomuldstoffer. Moren havde fortalt om planerne for børneværelset, og jeg valgte derfor nogle fine sarte og nedtonede farver, som jeg vidste ville passe ind i stilen.

Lyserødt blomstret patckworktæppe til baby

Tæppet er quiltet med lyserøde stikninger og et lag pladevat imellem, og som afslutning på kanterne har jeg brugt noget flot lyserødt stof med stjerner. Alle stofferne er fra Stof og stil.

Lyserødt blomstret patckworktæppe til baby

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. Annika siger:

  Er SÅ vil med dette tæppe??
  Tager du imod bestilling og i såfald hvad vil det koste at få lavet i 130x250cm med fleece på bagsiden så det ikke skrider så nemt da det skal bruges som sengetæppe?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tak for dine søde ord, Annika.
   Jeg tager desværre ikke imod bestillinger. Tidsforbruget ved sådan et projekt som dette er virkelig stort, da der bliver kælet for de små detaljer, men det betyder også at prisen for en bestilling ville løbe fuldstændig løbsk i forhold til hvad man kan tillade sig at tage for et tæppe som dette.
   Jeg har dog nogle patchworktæpper til salg på shop-siden (se linket i topmenuen. De er noget mindre end 130 x 250 (så stort et tæppe kan jeg ikke sy på min maskine), men måske de kunne friste?

 2. mette siger:

  Hej :)
  Meget flot tæppe!!
  Hvordan laver du kanten? og i det hele taget har du så en opskrift på hvordan du laver tæpperne, de er så flotte?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak skal du have :)
   Kanten er lavet med en strimmel stof som er lagt dobbelt, syet på den ene side på maskine og dernæst syet fast på den anden i hånden. Det er lidt svært at forklare, men jeg har fulgt denne vejledning: http://www.modabakeshop.com/2013/05/moda-bake-shop-basics-binding.html
   Jeg har desværre ikke en opskrift, da det egentlig mest er kvadrater der er syet sammen, men jeg finder tit en masse tips og tricks på pinterest til hvordan man får en pæn finish. Måske du kan finde inspiration der også :)

 

Skriv en kommentar