Lilla kjole i chiffon

Jeg faldt pladask for mønsteret på denne kjole, som er fra Burda Style nr. 5/2019. En rigtig sød sommerkjole med de fineste læg. Den måtte jeg simpelthen prøve at sy.

Jeg havde ikke noget oplagt stof liggende i gemmerne, men havde heller ikke planer om at skulle ud at shoppe nyt, så jeg endte med at bruge en rest lilla chiffon med noget beige stof indenunder.

Kjolen har et bånd rundt langs halsen og læg både fra halsen og i taljen. Der er usynlig lynlås bagerst. På mønsteret går lynlåsen helt op i nakken, men jeg valgte at lave en åbning på det øverste af ryggen og lukke kjolen i nakken med hægter. Det kan man måske ane på det sidste billede.

Modellen passer mig rigtig fint, og jeg er glad for resultatet, men kjolen er dog blevet lidt for “fin”. Den var oprindeligt tænkt som en hverdagskjole, men det synes jeg, den er blevet lidt for pæn til. Min kærestes kommentar, da jeg viste ham den, var: “Den kan du have på til et bryllup”. Jeg har ikke nogle kommende bryllupper, så nu må vi se om kjolen kommer i brug.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar