Perler og strik

Strikket perlesweater

Endnu en perlesweater er hoppet af strikkepindende, og en af de mere tidskrævende af slagsen. I denne perlesweater har jeg brugt perler i sorte, brune og gyldne nuancer, og jeg har også brugt helt små glasperler. Perlerne sidder rimelig tæt og der er ca. 4000 perler på trøjen.

Strikket perlesweater

Garnet er Schjeepjes SoftFun i farven Sand. Det er en blanding af bomuld og akryl og meget behagelig at have på og godt at strikke med. Jeg var lidt nervøs for om de små perler ville slide for meget på garnet, men det var slet ikke et problem. Perlerne er en blanding af Harmoni Facetmix i farven gylden og matte, runde plastperler og små glasperler, som jeg havde i forvejen.

Strikket perlesweater

Trøjen er strikket med inspiration fra en raglan trøje af Lene Holme Samsøe, men jeg har justeret lidt. Trøjen er strikket på pind 4 mm (rib på pind 3 mm), og jeg har brugt ca. 6,5 nøgle garn til trøjen.

Strikket perlesweater

Jeg tror trøjen bliver en favorit, for den ligger så fint på balancegangen mellem at være sjov og vild og alligevel “bare” være en simpel striktrøje.

Strikket perlesweater

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Det er en sjov idé med perler på strik, og det bliver ikke ringere af at du nu har gjort det flere gange. Den er flot, og det er sjov som ens øjne altid forsøger at skabe et mønster i den måde perlerne sidder på.

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Tak skal du have. Ja, perlerne er sat tilfældigt, men man kan altid finde små mønstre, hvis man leder :)

 

Skriv en kommentar