Sort rundskåret nederdel

Sort rundskåret nederdel

Jeg går oftest i kjole, men på det seneste er jeg også begyndt at bruge nederdele. Derfor har jeg syet mig en ny sort, rundskåret nederdel.

Mønsteret på nederdel har jeg selv tegnet ud fra mine mål og ud fra den begrænsede mængde stof, jeg havde tilbage. Taljestykket er blot et helt lige stykke i min taljes mål og nederdelen er en mellemting mellem en kvart og en halv cirkel. Det giver et rigtig flot fald, når man laver nederdelen som en cirkel (eller halv cirkel), og man slipper for indsnit, læg eller lignende, samtidig med at man kan få fin fylde og vidde.

Sort rundskåret nederdel

Selvfølgelig skulle nederdelen også have lommer. Hvis jeg skal sy en lignende nederdel igen, vil jeg sørge for at sy ekstra forstærkning på lommens kant, så den ikke giver sig og kommer til at gabe, som den kan have lidt tendens til her. Lommeposen er syet i et fint prikket stykke stof. Jeg synes, det er sjovt at kunne bruge et andet print i lommeposen, men til en anden gang vil jeg nok bruge stof med samme bundfarve som nederdelen, da det så bliver mindre synligt, hvis man kommer til at kunne se lommeposen, fx når man sidder ned.

Sort rundskåret nederdel Sort rundskåret nederdel

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar