Flere ugletæpper

Ugletæpper

Jeg har været så heldig at få tilsendt billeder fra nogle af dem, som har syet et ugletæppe efter mit mønster. Det er så sjovt at se, hvor forskellige uglerne kan blive, men jeg synes, alle sammen er blevet rigtig flotte.

I mellemtiden har jeg arbejdet på at forbedre mønsteret på forskellige måder. Jeg har dels ændret en lille smule på mønsterdelene, så uglen er blevet lidt mere rund i det og mere buttet. Øjne, pande og vinger har jeg gjort en smule større, så de dels er nemmere at arbejde med, og dels giver uglen et mere karakteristisk udtryk.

Derudover har jeg forbedret sy-vejledningen, så den nu også indeholder en billedvejledning, som viser fremgangsmåden trin for trin.

Du kan finde uglemønsteret i min blogshop.

StyleDesignCreate: Vejledning på diy ugletæppe

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. mutti siger:

    Du er så …biiiiip… dygtig, min pige :-.)

 

Skriv en kommentar