Papirnusseri

StyleDesignCreate: Papirnusseri

Under en oprydning i weekenden faldt jeg over nogle gamle magasiner og kataloger med nogle rigtig fine farver og tryk. Jeg besluttede mig at forsøge mig ud i collagens kunst, så denne søndag har stået på papirnusseri på højt plan.

StyleDesignCreate: Papirnusseri

Diamanten her er den første collage, jeg har lavet. Jeg har lånt inspiration fra patchworkmønstre, men modsat patchwork er det egentlig overraskende svært at få alle delene til at passe helt perfekt sammen i papir. Det kræver tålmodighed, men ellers er det egentlig en rigtig hyggelig beskæftigelse.

StyleDesignCreate: Papirnusseri

Vores store spisebord er stadig dækket af papir og udklip, så jeg tror bestemt jeg skal lave flere collager.

StyleDesignCreate: Papirnusseri

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Helena siger:

  Hvor er den fin, jeg er også blevet helt vild med det collagenusseri og har efterhånden også fået lavet mig en del. Seneste er også nogle diamanter med glitterpapir, som du kan se på min blog, hvis du har lyst.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Helena,
   Jeg har lige været inde at se dine collager, og de er også rigtig flotte. Det er ret smart at bruge folie, så man slipper for lim på alle fingrene.

 

Skriv en kommentar