Grafiske og geometriske collager i papir

papir-collage

Det manglende dagslys og solskin er en udfordring for bloggen lige for tiden. Det dårlige lys gør det virkelig svært at fotografere og få gode billeder. Det er som om, det slet ikke når at blive lyst, før det bliver mørkt igen i disse dage, synes jeg… Så derfor får I her nogle “gamle” billeder at se.

Disse collager lavede jeg sammen med de andre collager, men billederne nåede aldrig til bloggen. De er lavet af udklip fra magasiner og blade og limet på hvid karton/kraftigt papir.

Jeg har egentlig gang i en masse krea herhjemme, men meget af det er jule-relateret og derfor enten hemmeligt eller lidt for tidligt at vise frem på bloggen. Det har I til gode og får at se i december.

geometrisk-collage

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar