Stor kalender-plakat til søster

2016 kalender plakat

Det er ved at være længe siden, jeg lavede denne kalender-plakat. Jeg lavede den nemlig som en julegave til min søster, så jeg kunne ikke vise den frem på bloggen lige med det samme.

Min søster er lige flyttet i ny og større lejlighed og har derfor en masse ekstra vægplads. Hun havde set på forskellige kalender-plakater på nettet og det blev hendes julegaveønske fra mig, at jeg skulle lave en stor kalender-plakat til hende.

2016 kalender plakat

Kalenderen lavede jeg i inDesign, og derefter fik jeg den trykt ved en online-service. For at gøre den ekstra fin som gave, købte jeg en ramme og satte plakaten deri.

2016 kalender plakat

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. Birgitte siger:

  Hejsa,

  Jeg har længe været vild med din plakat til din søster, vil du kunne sende mig ‘opskriften’ dog med år 2018😃

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Birgitte
   Mange tak for dine søde ord. Jeg kan desværre ikke sende dig “opskriften” på plakaten, og jeg har heller ikke en 2018-udgave. Jeg vil dog tro, at du med lidt snilde selv kan sætte en lignende plakat op i Indesign eller måske endda i Word, hvis du retter i papirstørrelsen.

   • Birgitte siger:

    Jeg kæmper en kamp med at få det sat op, kan kun få den til at lave 12 siders kalender😳
    Nogen vejledning til InDesign eller Word? 😊😊

   • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

    Hm… Nej, jeg har ikke nogen egentlig vejledning. Jeg lavede 12 tabeller/kasser og udfyldte med tal og ugedage for hver måned. Og så placerede jeg dem på rækker og tilføjede overskrifter. Jeg ved ikke, hvor lige til det er i word, men i InDesign kan man flytte elementerne, som man vil og lave forskellige rette-linjer, så man sikrer, at det hele står helt lige og jævnt fordelt.

 

Skriv en kommentar