Julestjerne

StyleDesignCreate: Julestjerne

Sidste søndag skulle vi have været på familiebesøg, men på grund af snestormen måtte vi desværre blive hjemme. Det gav til gengæld en del ekstra uventet tid. Så efter et par timers julegave-shopping i en næsten mennesketom gågade, fandt jeg krea-sagerne frem.

Jeg brugte vejledningen her, som jeg havde fundet via Pinterest, og fik lavet nogle fine stjerner. De var virkelig nemme at lave, og jeg kunne have lavet en masseproduktion, hvis jeg vidste, hvad jeg skulle bruge alle de stjerner til. Disse stjerner er blevet hængt op i vinduet.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. charlotte siger:

    hvordan har du lavet dem?

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Jeg har brugt vejledningen fra blackbybit, som der også er et link til oppe i teksten :)

 

Skriv en kommentar