2016 kalender print i tern

gratis ternet 2016 kalender print

Inden årets første måned går på hæld, vil jeg lige nå at poste endnu en print-selv kalender til jer. Denne kalender er en opdateret  og ny version af sidste års ternede kalender. 2016-kalenderen er lavet på 2 sider, så den giver overblik over et halvt år af gangen. Herhjemme hænger kalenderen på vores køleskab, og jeg synes den giver en rigtig dejligt overblik over månederne, og det er hurtigt at se hvilke dage eller weekender der er planlagt aktiviteter og aftaler.

gratis ternet 2016 kalender print

Kalenderen har kun et lille område til at skrive aftaler og mærkedage ind, så den er bedst at bruge som en slags hurtigt overblik. Vil du gerne have en kalender med bedre plads til at skrive, vil du måske synes om den 2016-kalender, jeg postede for en lille måneds tid siden (se den her).

gratis ternet 2016 kalender print

Print at kalender
Du får det bedste resultat, hvis du sætter printeren til at udskrive uden kant og sætter print-kvaliteten til højest muligt (det kan fx være foto-kvalitet). Derudover gør papiret en rigtig stor forskel på det endelige resultat. Jeg har printet min kalender ud på kraftigt hobbykarton. Det gør både kalenderen mere holdbar og giver en rigtig fin finish med kartonens struktur. Har du en stor printer, kunne det også være fedt at printe kalender i A3 eller større. Det kan du også få gjort ved en printshop eller ved online print services.

Download den gratis kalender her

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar