Gratis 2016-kalender print

Gratis 2016 kalender print

I er mange, der har spurgt til en 2016-version af den kalender, jeg nu i flere år har lagt op på bloggen. Så den har jeg selvfølgelig lavet en ny version af, så I nu kan downloade en gratis 2016-kalender lige til at printe ud derhjemme.

Jeg har ikke fået printet min egen kalender endnu, så billedet ovenfor har jeg photoshoppet mig ud af. I kan se flere billeder af kalenderen her (kalenderen fra sidste år).

Kalenderen bliver flottest, hvis den printes ud på kraftigt papir (fx hobby-karton) og i en god kvalitet, så sæt printeren på fotokvalitet, inden du printer den. Du kan fx placere kalenderen på et clipboard, som vist ovenfor eller hænge den op på væggen med en buksebøjle eller kraftig bulldog-clip.

Download 2016-kalenderen her

Måske kan du også lide...

5 kommentarer

 1. thea siger:

  Er helt vild med designet det er virkelig fedt
  // http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

 2. Janni siger:

  Super fin kalender! Fandt tilfældigvis din kalender fra 2015 med fire horisontale måneder, og synes den var meget overskuelig.
  Har du planer om at lave den igen? :-)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tak. Jeg har faktisk haft det i tankerne, så det kan sagtens være den lander på bloggen også :)

 3. Louise siger:

  Nu har jeg de sidste 2 år printet denne skønne kalender, men jeg kan se at der endnu ikke er kommet en for 2017. Min svigermor er som jeg blevet helt vild med dit design. Kommer der en kalender for 2017?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tak for sin søde kommentar, Louise. Jeg er glad for at høre, at du har glæde af kalenderen.
   Jeg vil gøre hvad jeg kan få at få et 2017-version op hurtigst muligt :)

 

Skriv en kommentar