DIY: Flagranke

DIY julepynt: Flagranke af papirstrimler

Flagranken er rigtig sød på et lille juletræ eller som dekoration på væggen eller måske som ekstra pynt på en julegave.

Du skal bruge snor, papirstrimler og lim eller selvklæbende tape. Jeg brugte papirstrimler på 2,5 cm bredde og synes, at en længde på 8 cm pr. strimmel passede godt, men prøv dig lidt frem hvis dine strimler har en anden bredde.

DIY julepynt: Flagranke af papirstrimler

Fold hver strimmel på midten, og put lim eller selvklæbende tape på indersiden. Læg snoren ind til folden som vist på billedet og luk derefter strimlen sammen, så den limes fast rundt om snoren. Klip til sidst et hak i hvert flag for at få et fint splitflag.

DIY julepynt: Flagranke af papirstrimler

Denne DIY er en del af en større serie om julepynt lavet af papirstrimler/stjernestrimler. Se de øvrige DIY-idéer til julepynt her.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar