Papirtaske i flet

StyleDesignCreate: Flettet papirstaske

Denne sommer fik jeg øjnene op for de fantastiske flettede tasker af papir. Jeg fandt nogle forskellige vejledninger på internettet, men synes dem på Når genbrug bliver guld har været mest anvendelige. Jeg fik samlet nogle blade, noget pakketape og startede med at klippe strimler ud.

StyleDesignCreate: Flettet papirstaske

Jeg lavede tre strimler ud af hvert stykke papir og satte tape over for at gøre dem mere holdbar og vandafvisende. Jeg endte med at bruge næsten to blade på tasken og den består af næsten 300 stykker papir som er flettet og syet sammen.

Jeg brugte et bælte i imiteret læder som hank og satte en lynlås i. Selvom tasken kun er lavet af papir er den overraskende holdbar. Tasken er sat til salg i min Amio butik. Solgt

Måske kan du også lide...

6 kommentarer

 1. Katherine siger:

  That bag is awesome!

 2. Pernille siger:

  Thank you very much, Katherine :)

 3. Hej Pernille.

  Jeg købte en taske ef dig til min kone. Jeg må sige den
  oversteg alle mine forventninger.

  MVH Karsten.

 4. Pernille siger:

  Hej Karsten,

  Det er jeg rigtig glad for at høre. Håber hun får stor glæde af tasken. Tak for handlen.

 5. Sydney siger:

  This is great. I’ve been seeing lots of these around! Any suggestions on how to do this or to get started? (It would mean a lot!)

 6. Pernille siger:

  I used at tutorial at “Genbrugblirguld”. It is in Danish though, but maybe you can figure it out by looking at the pictures or use google translate to translate the text into English.

  http://genbrugblirguld.blogspot.com/p/tasker-af-plastikemballage.html

  Good luck :)

 

Skriv en kommentar