Juleidéer med stjernestrimler

Flettet julestjerne

Man kan få virkelig mange fantastisk flotte papirstrimler/stjernestrimler til at lave flettede stjerner af, og jeg kommer jævnligt til at købe nogle nye her op mod jul. Jeg har altid godt kunnet lide at flette stjerner, og synes også de er rigtig flotte, men på et tidspunkt får man altså stjerner nok…

En weekend i november bestemte jeg mig derfor for at finde andre måder at lave julepynt ud af papirstrimlerne/stjernestrimlerne. Jeg fandt inspiration på Pinterest og lavede min egen krea-workshop hjemme ved spisebordet. Resultatet er blevet til et lille juletema på bloggen, hvor jeg hver anden dag i december vil vise en ny DIY-idé, som viser julepynt af papirstrimler/stjernestrimler, som er hurtigt og nemt selv at lave.

Jeg håber, I vil følge med, og at I bliver inspireret til selv at gå i gang. Første DIY udgives på søndag – 1. søndag i advent.

Måske kan du også lide...

5 kommentarer

 1. Die HausFrau siger:

  Fedt! Det vil jeg glæde mig til. :)

 2. Astrid siger:

  Hej

  Hvor har du købt selve guld-ringen(metal-tingen)?

  Hvor er de skønne!

  Mvh

  Astrid

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tak :) Jeg mener, jeg købte dem i en rodekasse i et supermarked (det er ved at være længe siden), men jeg har set lignende ringe i Panduro hobby og i Stof og Stil.

 3. Jette siger:

  Hejsa. Flotte stjerner. Kan du huske h og du købte papiret?

 

Skriv en kommentar