Plakater og design

Scrabble-plakat fra Designomaten

Jeg har gearet lidt ned med de kreative sysler – eller i hvert fald af den slags, som plejer at ende her på bloggen. Jeg har nemlig fuld gang i mange andre kreative projekter herhjemme. Især vores nye plakat-shop, Designomaten, som jeg fortalte om tilbage i oktober, bruger jeg en del tid på.

Navnetavle og fødselstavle fra Designomaten

Det er sjovt og spændende at designe nye plakater og planlægge opsætningen, så det bliver nemmest muligt for kunderne selv at lave deres egne personlige plakater. Det er især fødselstavler, navnetavler og andre børne-plakater vi har i plakat-shoppen, men der er også tekst-plakater, som kan bruges til fx citat-plakater, og anden sjov leg med ord som på scrabble-plakaten øverst.

Ud over at designe plakaterne er der også en hel del administrativt arbejde bag kulissen, som tager lidt mere tid, end man umiddelbart tror. Men det er rigtig spændende at prøve kræfter med. Jeg vil blive rigtig glad, hvis I vil tage et smut forbi Designomaten og fortælle, hvad I synes.

Fødselstavle fra Designomaten

Bloggen her kommer ikke til at ligge helt stille, men jeg skruer nok lidt ned for opdaterings-frekvensen hen over sommeren. Med det sagt har jeg dog en planlagt DIY gemt i ærmet, og jeg har også snart et nyt patchworktæppe at vise frem.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar