Glimmer mobilcover

Jeg har længe gerne ville have et nyt cover til min mobiltelefon, men synes bare ikke der er særlig mange at vælge imellem, og når jeg endelig finder et jeg kan lide er det alt for dyrt. Jeg besluttede derfor at lave min egen makeover af et almindeligt cover og give det en gang glimmer.

Jeg startede med at bestille et ekstra cover – et ganske almindeligt kedeligt sort. Så sleb jeg overfladen for at limen bedre kunne hæfte. I mangel på sandpapir brugte jeg en neglefil.

Herefter gav jeg coveret en gang lak-lim og dryssede glimmer over. Efter at det var tørt fik det en omgang mere, hvor det sorte ikke var helt dækket. Til sidst gav jeg den et par gange lak, for at gøre den mere holdbar.

Dette var resultatet:

Desværre blev glimmerlaget meget tykt, og det blev svært at bruge nogle af knapperne på siden af mobiltelefonen. Og så blev coveret også ret ru, og det føltes ikke rart at holde mobiltelefonen i hånden.

Så jeg fik skrabet det hele af igen – ikke nemt, for det sad virkelig godt fast. Derefter fik jeg fat i noget glimmer med mindre glimmerstykker, for at undgå at overfladen blev så tyk og ru.

Jeg brugte en kombination af blå, grøn og sølv glimmer, som jeg synes giver en ret god effekt. Det nye cover fik også kun en enkelt gang glimmer og derefter et lag lak ovenpå, så det er ikke særlig tykt. Jeg er godt rigtig godt tilfreds med den nye udgave af glimmer-coveret, selvom mange ryster lidt på hovedet af det.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar