Sew many dresses, sew little time

Sew many dresses

Jeg fik en forsinket fødselsdagsgave af mine kæreste: en længe ønsket sy-bog med kjoler. Den er skrevet af Tanya Whelan og hedder “Sew many dresses, sew little time”. Titlen passer faktisk meget godt til, hvordan jeg føler det lige for tiden. Der er så mange ting, jeg gerne vil sy og lave, men det er som om, der ikke er timer nok i døgnet. Tiden føles mere knap, når det begynder at blive mørkere udenfor, selvom det egentlig er oplagt at bruge den mørke tid indendøre til kreative sysler og sy-projekter.

Sew many dresses

Sy-bogen har forskellige mønsterdele, som kan kombineres på mange forskellige måder, og der er anvisninger til selv at tilpasse og ændre mønstrene for at få endnu flere kjole-muligheder. Jeg har ikke talt efter, men der står, at den giver mulighede for at lave over 200 forskellige kjoler, når mønstrene kombineres på forskellige måder, så der er nok at gå i gang med.

Som enhver sy-bog indeholder den gode detaljerede beskrivelser om syteknikker, stoffer, måltagning og fremgangsmåder. Den indeholder flere færdige kjolemønstre, deriblandt også en “basic bodice”, som er en grundform som giver rigtig stor mulighed for at lave nye og spændende mønstre. Overdele, nederdele, ærmer og kraver vises separat, og man kan selv kombinere dem som man ønsker.

Sew many dresses

Jeg har ikke haft mulighed for at sy noget fra bogen endnu, men jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg er især vild med kjolen med det sorte blondestykke øverst, og jeg tror det skal være et af mine kommende syprojekter.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar