90’er glæder – min første jeans top

Jeans top

Under en oprydning i kælderen fandt jeg denne jeans top mellem nogle tasker. Det er et af et af de første stykker tøj, jeg syede hjemme på min mors symaskine, og jeg har gemt den af nostalgiske årsager.

Jeg tror den er syet, da jeg var 14-15 år, i starten af 00’erne da trashy jeans var højeste mode. Jeg samlede på jeans og syede tasker og andet sjovt ud af dem. Denne top er syet ud af nogle af de stofrester der blev i overskud.

Jeans top

Jeg synes stadig den er fin og ret sjov fundet på, men sy-teknisk er jeg heldigvis blevet bedre siden da. Jeg husker, at toppen er baseret på en top med stræk og derfor ikke var så nem at komme i. Da jeg ikke havde nogen delbar lynlås, lavede jeg en lidt kreativ løsning med to almindelige lynlåse, som man kan se nedenfor.

Den må ikke have været særlig behagelig at have på, men man måtte jo lide for skønheden, da man var ung og skulle til det lokale hal-bal :)

Jeans top

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. mutti siger:

    Ha ha , den er bare så skøn. Jeg kan godt huske den. Den var “sej” og den sad faktisk flot på dig, kan jeg huske…. Vi var alle imponeret af dit flotte arbejde. Kan du huske at naboer, kom med cowboybukser, som de ikke brugte mere. Dem kunne du sikkeret lave noget smart ud af ;-) :-) jo det er lidt sjovt at tænke tilbage på.

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Ja, det er sjovt at finde sådan noget igen :) Dengang det trashy jeanslook var hipt kunne man hurtigt få bikset noget smart sammen :)

 

Skriv en kommentar