Godt nytår!

Godt nytår 2014

Der har været lidt stille på bloggen de sidste par uger, og det skyldes, at jeg har nydt min jul og ferie i fulde drag og slappet af til den helt store guldmedalje. Jeg har holdt jul med familien og været til julefrokoster både første og anden juledag. Gavebytning og udsalgsshopping har der også været tid til (sammen med hvad synes som 80% af Aarhus’ øvrige indbyggere). Og så har jeg fået lavet lidt huslige sysler og tilbragt tid i mit lille kreahjørne i kælderen (som jeg forøvrigt stadig mangler at vise billeder af).

Intet af ovenstående har jeg været særlig god til at forevige på billeder, så derfor det lidt sløje nytårsbillede – jeg forsøger at blive bedre i det nye år.

Jeg håber, I har nydt 2013, får sagt farvel til det med manér og får budt 2014 velkommen i aften. Godt nytår til jer!

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Sine Smed siger:

    Rigtig godt nytår!

 

Skriv en kommentar