Glædelig Valentinsdag

Valentinskage

Valentinsdag skal da selvfølgelig fejres med kage med hjerter på. Jeg bagte denne kage efter opskriften her og erstattede zigzag-mønsteret med hjerter tegnet i frihånd. En super nem, hurtig og vellykket kage. For et stykke tid siden forsøgte jeg at lave en giraf-kage uden særlig stort held, men denne lykkedes ret godt. Så mangler du noget til at fejre dagen, så kan den varmt anbefales.

Jeg begynder allerede at få idéer om, hvad man ellers kan lave af mønstre på kage. Hvad med små juletræer, fødselsdagsflag, initialer, polkaprikker, tern og og og… Det er jo helt genialt til at lave en sød personlig kage.

Valentinskage

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. Sine Smed siger:

  Det ser brandgodt ud. Har fået at vide af min veninde at det er super simpelt at lave. Så bliver næsten nødt til at kaste mig ud i projektet en eller anden dag.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak. Ja, det er overraskende nemt at lave, så det synes jeg da du skal kaste dig ud i. Det kunne være spændende at se hvad du får lavet :)

 2. mutti siger:

  Hvor ser den lækker ud og vildt flot med hjerterne. Det vil jeg gerne lære, engang, Pernille.

 

Skriv en kommentar