Jamen, det er da så dumt

StyleDesignCreate: Striktrøje

– at ødelægge en helt ny trøje, bare fordi man ikke lige tænker sig om.

Jeg købte denne fine striktrøje på udsalg. En af de hvide tråde var godt nok knækket, men trøjen var billig, så jeg tænkte, at jeg sagtens kunne fikse det. Da jeg kom hjem, valgte jeg bare at fjerne den knækkede hvide tråd helt sammen med et par andre. I min iver havde jeg dog ikke set, at den hvide tråd rent faktisk var en del af strikket og ikke bare en pyntetråd… Så nu løber maskerne og trøjen er fuld af små huller, som kun vil blive større med tiden. Dumt…

StyleDesignCreate: Striktrøje

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Hvis jeg ikke finder en måde at fikse trøjen på, har jeg en rigtig god idé til at give den et nyt liv som taske. Jeg tror, jeg har de perfekte hanke og lidt læder, som vil passe rigtig fint til strukturen og mønsteret.

Måske kan du også lide...

3 kommentarer

 1. mutti siger:

  det er nu det sjoveste jeg har hørt længe… du er så go´…

 2. Sine Smed siger:

  Øv hvor surt. Du kan fikse hullet ved at tage en hæklenål og samle maskerne op. tilsidst binder du en sort eller hvis snor på indersiden til at holde sammen på maskerne. Det er det jeg har gjort ved alle mine striktrøjer jeg har fået revet hul i.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Jo, det kunne jeg i princippet godt. Problemet er bare, at jeg har revet fire tråde ud, som hver har lavet 30-40 huller, så der bliver rimelig mange masker at samle op :/

 

Skriv en kommentar