Sommerferie-læsning

Sommerferielæsning

Jeg er efterhånden sjældent på biblioteket. Internettet og især blogs og Pinterest giver mig meget af det, som jeg tidligere gik på biblioteket for at finde. Inspirationen og gode idéer er kun få klik væk på internettet, og jagten efter gode bøger er ofte svær og med stor ventetid til følge. Her i sommerferien har jeg dog gjort en undtagelse og fundet en lille stak ferielæsning på biblioteket.

Kærlighed ved første sting

Jeg har hørt rigtig meget om sy-bogen og var rigtig spændt på at få den i hænderne, men jeg blev altså lidt skuffet. Bogen har skønne billeder og rigtig fine vejledninger, men den omhandler mest meget simpel syning, så jeg synes ikke, der var så mange spændende teknikker eller modeller i bogen. Men til absolut nybegyndere, tror jeg den er virkelig god.

Husbyggeren

En bog i dagbogsform / logform, hvor en kvinde skriver om at bygge nyt hus. Hun beskriver hele processen fra første tanke til færdigt hus. Hun har selv bygget hus – eller det vil sige, at hun selvfølgelig har fået en entreprenør til det, men har stået alene med planlægningen og alle beslutningerne. Min kæreste og jeg skal selv bygge nyt hus til næste år, så det var meget lærerigt at læse hendes oplevelser, frustrationer og tanker omkring husbyggeriet.

Magisk oprydning

En bog skrevet af en japansk kvinde, om hvordan man organiserer og rydder op i sit hjem. Ikke det at lægge ting på plads efter brug, men mere på et overordnet plan. Det handler mest om, hvilke ting man skal have i sit liv, og hvilke man skal skille sig af med. Bogen er inspirerende og sjov, men bærer dog også præg af at være af japansk oprindelse, og den passer måske ikke ind i den vestlige verden på alle punkter. Ikke desto mindre blev jeg inspireret til at rydde op – men måske mest efter min egen metode.

StyleDesignCreate i Hendes Verden

Og så har jeg også læst ugeblade. Bloggen har nemlig endnu engang fået en lille plads i bladet “Hendes Verden” (uge 29). Der er blevet skrevet et stykke om min diy på musemåtter. Har du ikke set den, kan du finde DIY’en her.

StyleDesignCreate i Hendes Verden

Måske kan du også lide...

En enkelt kommentar

  1. Sara siger:

    Fin blog og god læsning tak :-)

 

Skriv en kommentar