Cleaning out my closet

StyleDesignCreate: Tøjoprydning

Forårskulleren vil åbenbart ingen ende tage, så i sidste weekend fik mit tøjskab en hårdt tiltrængt oprydning. Og af den ret grove slags endda.

Det er så dejligt at få ryddet ud i det man ikke bruger, og det giver et dejligt overskueligt klædeskab. Nu arbejder jeg blot på en strategi for at undgå at klædeskabet bliver alt for hurtigt fyldt igen.

Hvis du selv skulle have lyst til at gøre noget lignende, kan jeg stærkt anbefale at læse indlægget ved Lost in a spottess mind, som inspirerede mig til denne oprydning. Der er rigtig gode tips, til hvordan man griber den næsten uoverskuelige opgave an. Og så har hun forøvrigt en del andre gode indlæg om at finde sin egen stil.

StyleDesignCreate: Tøjoprydning

Det ser måske ikke ud af meget, men der er over 50 stykker tøj plus diverse strømper, smykker, undertøj og andet tilbehør. Min oprydning resulterede i en stor sort sæk, som nu står oppe på loftet, indtil jeg er sikker på, at jeg ikke kommer til at savne noget deri.

Og for at fuldende det hele læste jeg for nyligt, at H&M indfører et koncept hvor man kan få rabatkuponer ved at aflevere sit gamle aflagte tøj i butikken. Ret smart. Læs selv mere her.

Måske kan du også lide...

En enkelt kommentar

  1. Der er ikke noget bedre end at få ryddet ud i sine ting og sager og få orden på boligen når foråret nærmer sig!

 

Skriv en kommentar