Fødselsdag!

Fødselsdagskage

Yep, så rundede jeg endnu et år, og kan nu kalde mig 28-årig. Dejligt, men også lidt skræmmende.

På dagen havde jeg taget fri fra arbejde. Det samme havde kæresten, så vi havde en skøn dag med besøg i Randers Regnskov, lidt shopping og ellers bare afslapning derhjemme, tid til lidt krea og restaurant-besøg.

Fødselsdagskage

Kagen er fra weekenden, hvor jeg havde besøg af nogle dejlige damer. Det er en en tung chokoladekage med hindbærmousse og cheesecake-fyld. Jeg tog udgangspunkt i denne opskrift og tilføjede selv hindbærmoussen. Jeg fik desværre ikke taget billede af kagen inden, men her er resterne fra en dejlig aften.

Der faldt heldigvis også lidt fødselsdagsgaver af dette år. Af de krea-prægede kan nævnes ny stofsaks, blog-bogen og et abonnement på Burda Style. Rigtig dejlige gaver, som alle stod højt på ønskelisten.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar