Hvis jeg siger giraf…

StyleDesignCreate: Girafkage

– kan du så se at det er en kage med girafmønster? Nå, ikke… Ej, den blev vist også lidt mislykket. Jeg ved godt, at det ikke er særlig lang tid siden, jeg viste endnu et mislykket kageforsøg, men her er endnu et til samlingen.

Inspireret af dette billede på pinterest lavede jeg en roulade efter tiramisuroulade-opskriften. Smagen var helt i top (med ekstra kakao og kahlua), men dejen var desværre alt for tynd til, at mønsteret kunne fremstå tydeligt på rouladen. Gode intentioner, men knap så godt resultat. Måske prøver jeg en anden gang med en anden slags dej.

StyleDesignCreate: Girafkage

Måske kan du også lide...

5 kommentarer

 1. Jeg har godt set billedet på pinterest og tænkt at den måtte jeg også lave på et tidspunkt. Jeg er dog ikke kommet så langt endnu. Din kage ser virkelig ud til at smage godt. Det er altid ærgeligt når kager ikke ender ud med at se ud som det man har i tankerne.
  Hav en god aften.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Ja, smagen fejlede absolut ingenting, men det var lidt ærgerligt med udseendet. Glæder mig til at se, hvis du giver kagen et forsøg :)

 2. Line siger:

  Hejsa
  Jeg er ny læser på din blog og hvor er jeg glad for at have opdaget den, du tager nogle super flotte billeder og det er nogle lækre ting du laver. I morgen kommer der et indlæg på min blog om Hamaperler, hvor jeg nævner din blog.

  Line

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Line,
   Velkommen til min blog og tak for de mange pæne ord. Jeg håber du finder lidt inspiration herinde.
   Jeg glæder mig til at se dit indlæg i morgen, og jeg har faktisk endnu et indlæg om hama-perler lige på trapperne :)

 3. mutti siger:

  århhh den ville jeg gerne smage,,,

 

Skriv en kommentar