Tiramisu-roulade

StyleDesignCreate: Tiramisu roulade

Min kæreste er vild med tiramisu (og laver forøvrigt selv den aller bedste af slagsen!), så da jeg så denne opskrift på tiramisu-roulade var jeg ikke i tvivl om at den skulle afprøves. Efter mit meget mislykkedes forsøg på roulade sidste gang, var jeg dog lidt nervøs og overvejede flere gange af lave det til en lagkage i stedet for roulade.

Det hele gik dog overraskende nemt og rouladen blev rigtig fin og luftig uden at knække. Næste gang vil jeg dog nok lave den lidt kraftigere i smagen og tilføje mere kakao, kahlua og kaffe. Kæresten mente også at den kunne bruge lidt mere sukker og måske vanilie. Det er i hver fald helt sikker en opskrift der skal prøves igen.

StyleDesignCreate: Tiramisu roulade

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. mor siger:

  Den ser SÅÅ lækker ud. Men jeg kunne godt bruge en opskrift ?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tak :) Der er skam link til opskriften oppe i teksten. Ellers kan du blive inviteret på tiramisu-roulade en dag ;)

 2. Maria siger:

  Hej Pernille

  den ser virkelig lækker ud, men må jeg spørge hvordan du har fået den SÅ fin og helt rund? synes ofte at de bliver flade eller firkantede.

  Mvh maria

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Maria,
   Mange tak. Jeg tror ikke der var noget hemmeligt trick her. Kagen var bare utrolig blød og nem at have med at gøre, så det gik som en leg. Men som du kan se i et andet indlæg, er jeg desværre ikke altid så heldig med roulader.

 

Skriv en kommentar