Hvordan man ikke laver karamel

StyleDesignCreate: Karamelkage

For et stykke tid side lavede jeg denne fine oreos-vanije-cheesecake med saltet karamel (se opskriften her).  Jeg tænkte straks (lidt a’la Joey fra Venner) “What’s not to like? Oreos – good, cheese cake – good, saltet karamel – goooood”. Jeg var dog ikke helt tilfreds med resultatet og synes den blev alt for sød til min smag.

StyleDesignCreate: Karamel-kikser

Jeg har aldrig været rigtig gode venner med karamel. Altså jeg elsker at spise det, men det er sjældent blevet rigtig godt, når jeg har forsøgt at lave det. Heller ikke denne gang lykkedes det i første forsøg. Det kostede faktisk et piskeris, for selvfølgelig skal man ikke lave karamel med et piskeris af plastik… Så lærte jeg det.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Sine Smed siger:

  Haha, tror ikke karamel massen var så sund efter der var smeltet plastik i den. Men kagen ser virkelig godt ud. Du kan evt komme lidt salt i karamellen så det ikke bliver så sødt.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hehe, nej den blev også kasseret til fordel for en ny omgang.
   Det var faktisk saltet karamel, men det var åbenbart ikke nok til at opveje de søde oreos og cheesecake.

 

Skriv en kommentar