Skandinaviske dyr

Skandinavisk dyrepark

Skandinavisk dyrepark

I sommerferien var kæresten og jeg i Skandinavisk Dyrepark på Djursland. En rigtig hyggelig tur til en skøn park. Her kan man se rensdyr, dådyr, bjørne, fugle, ulve og mange andre skandinaviske dyr. Og så kan man få lov til at fodre de søde tamme dådyr, som meget gerne kommer hen og snakker.

Skandinavisk dyrepark

Skandinavisk dyrepark

Parken er ikke, hvad man kender fra en zoologisk have, men mere en rigtig stor park, hvor dyrene lever på store områder og ser ud til at have det rigtig godt. Det er store arealer, og man får gået en hel del ved sådan et besøg, men med godt vejr og gode sko, er det bare en bonus.

Jeg har ikke set parken omtalt særligt ofte og synes egentlig, det er lidt en skam, for det er et rigtig hyggeligt sted, og helt sikkert et sted jeg kunne finde på at komme igen. Så jeg vil lige sende mine bedste anbefalinger ud i æteren (og så havde jeg egentlig også bare lyst til at dele de fine billeder jeg fik taget under vores besøg).

Skandinavisk dyrepark

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar