Genbrug, nostalgi og retro

Gamle kameraer

Kæresten og jeg var til bagagerumsmarked i Aalborg i søndags. Og sikke et marked! Jeg har, siden jeg var helt lille, været med mine forældre rundt på forskellige markeder, men dette var noget helt særligt. Her var ingen tupperware, aloe vera-produkter, opkøbte lagre, billige importerede varer og så videre. Nej, her var udelukkende private sælgere med deres egne brugte eller hjemmelavede ting. Ren genbrug, retro og nostalgi i enorme mængder. Og hele oplevelsen blev understreget af det skønneste solskinsvejr (og en solskoldet nakke).

Jeg var så opslugt af at kigge på alle de fine ting, at jeg desværre ikke fik taget billeder af herligheden, men her er et billede af kærestens indkøb fra markedet: et gammelt kamera, som nu pænt står sammen med de andre fra hans samling på hylden i teaktræsskænken.

Mit favorit-kamera er nu stadig dette gamle firkantede monstrum, som slet ikke ligner det, vi kender som et kamera i dag.

Hvis nogle skulle være blevet fristet til at besøge bagagerumsmarkedet, kan I læse mere om det her. Der er stadig et par gange tilbage af sæsonen, og det bliver også holdt i en række andre byer i Danmark.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar