Jorden er rund

StyleDesignCreate: Globus

Mine svigerforældre havde denne globus stående på toppen af et skab, og den blev egentlig ikke brugt. Kæresten kendte mit ønske om en retro-globus, så da vi sidst var på besøg hos svigerforældrene, var han hurtig til både at spotte globussen og derefter nærmest forære mig den på hans forældres vegne. Heldigvis var de med på idéen, og nu bor globussen så fint på teak-skænken.

StyleDesignCreate: Globus

StyleDesignCreate: Globus

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Den er så fed! Vi har også én – det lykkedes mig endelig at finde en flot retroglobus som jeg så forærede min kæreste i fødselsdagsgave (et ønske, der for ham endelig blev opfyldt)

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Tak. Ej hvor dejligt. Man føler sig så heldig, når man endelig finder det, man har gået og ledt efter.

 

Skriv en kommentar