Biblioteket

Biblioteket

Forleden en dag gik turen til biblioteket i Aalborg. Da jeg for nylig er flyttet til Aalborg, kendte jeg ikke særlig meget til biblioteket og var heller ikke oprettet som låner. Men det blev der heldigvis lavet om på ved hjælp af en meget venlig og hjælpsom bibliotekar, som fik oprettet mig som låner, viste mig rundt på biblioteket, hjalp med kopimaskinen og forsynede mig med en fin mappe med en masse informationer. Det var en helt oplevelse i sig selv at udforske det nye sted.

Biblioteket

Jeg bliver altid utrolig inspireret af at kigge på de forskellige bøger på biblioteket, og jeg synes det er en god service, at vi sådan kan låne alle de bøger vi vil, læse nye blade og magasiner og bruge alle de fine online-tilbud. Og så endda helt gratis. Det er da herligt!

Og nu er jeg blevet forsynet med inspiration og læsestof til et godt stykke tid.

Biblioteket

 

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar