Min “go to”-kjole

Min go-to kjole

Jeg har slet ikke fået vist denne kjole, som jeg syede for laaang lang tid siden. Og det til trods for at jeg rent faktisk havde fået taget billeder af den. Den er min “sikre” kjole, når jeg skal til fest. Hvis alt andet fejler, kan jeg altid falde tilbage på den. Den er tilpas farverig og afdæmpet på samme tid, og den skjuler og fremhæver det den skal.

Min go-to kjole

Kjolen er syet af stoffet fra en kjole fra H&M, som jeg fik for flere år siden. Kjolen var ikke rigtig min stil, men jeg elskede stoffet, som har nogle rigtig fine neon-farver og de fineste mønstre som minder om små zentangles.

Jeg har brugt contour bust mønsteret fra BurdaStyle til toppen, men selv tilføjet kanterne i sort og brun. Og så har jeg ændret ryggen, så der er rynk som giver en bedre pasform.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar