Bargello broderi pung

Bargello broderi pung

Jeg viste for et stykke tid siden at jeg var i gang med et broderi kaldet bargello eller florentinsk syning. Det tog lidt længere tid end jeg havde forventet, men nu er jeg blevet færdigt og bargello broderiet er blevet til en fin lille pung. I pungen har jeg sat en kraftig metallynlås for at skabe lidt kontrast til det ellers meget nydelige og fine broderi.

Bargello broderi pung

Jeg er blevet rigtig tilfreds med broderiet, og jeg synes farverne er rigtig flotte sammen, og mønsteret giver den dybdevirkning jeg havde forestillet mig. Tråden jeg har brugt tilæ bargello broderiet, er ganske almindelig bomuldsgarn fra Søstrene grene, og det kan jeg godt se ikek er helt optimalt. Resultatet er blevet fint, men tråden har en tendens til at flosse lidt, hvis man syr med for lang en tråd. Næste gang vil jeg gerne prøve med almindelig broderitråd, men det kræver at stoffet har lidt mindre huller, så det tynde tråd stadig kan fylde pladsen ud.

Bargello broderi pung

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar