Grønt bargello-broderi

Grøn bargello broderi pung

Efter sidste bargello-broderi var jeg ikke helt færdig med at prøve kræfter med broderi-kunsten bargello. Jeg gav mig i kast med et ny broderi uden at vide, hvad det skulle ende ud med, og lige som sidste gang endte det med at blive en lille pung/kosmetikpung med det fineste blomstrede foer inden i.

Grøn bargello broderi pung

Mønsteret har jeg selv tegnet med inspiration fra de mange flotte bargello-broderier på Pinterest. Udfordingen ved at lave et bargello-mønster som dette er, at det skal kunne gentages både vertikalt og horisontalt. Det vil sige, at når man laver to elementer ved siden af hinanden, skal samme element passe ind i mellemrummet under og over de to elementer. Det kræver et par forsøg før det lykkes.

Grøn bargello broderi pung

Skulle du selv have lyst til at kaset dig ud i et lignende projekt, kan jeg anbefale at tegne mønsteret op med farvede tuscher eller farveblyanter på ternet papir først.

Da jeg allerede har en bargello pung i forvejen er denne sat til sat på shoppen. Køb den her.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar