Dyreborg – Inspiration fra Instagram

dyreborg

Der findes så mange spændende, kreative og kunstneriske instagram-profiler, og jeg vil gerne dele nogle af mine favoritter her på bloggen.

Denne gang vil jeg vise jer Dyreborg. Bag profilen står Ina Dyreborg, som laver de fineste kunstværker af garn. Særligt er jeg vild med de store udtryksfulde ansigter. Ansigterne er virkelig fine og i flotte og overraskende farvekombinationer.

Dyreborgs profil kan man både se de mange flotte, færdige værker, men man bliver også taget med bag om produktionen og kan bl.a. se små videoer, om hvordan et værk bliver til, fra det bare er nogle streger på en lærred, til det fyldes med de fineste farver..

Se mere og lad dig inspirere på instagram-profilen Dyreborg.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar