Skogsbærjakken – måske er tredje gang lykkens gang?

Skogsbærjakken

Jeg har strikket mit sværeste projekt til dato: Skogsbærjakken af Fabel Knitwear. Det er den fineste retro-inspirerede cardigan med en ranke af bær på forsiden og de fineste pufærmer. Det af et af de strikkeprojekter, som jeg har beundret, allerede inden jeg selv lærte at strikke, og jeg blev rigtig glad, da jeg endelig fik Fabel knitwears bog hjem fra biblioteket, for den er virkelig fuld af smukke, feminine og retro-inspirerede strikkeopskrifter.

Cardiganen er i den svære ende, og har krævet en del koncentration. Den er næsten færdig nu (mangler lige at hæfte ender, knapper og sy sammen under ærmerne). Desværre sidder den helt forkert på mig… Det er mest pufærmerne, som er virkelig fine, men sidder rigtig mærkeligt på mine skuldre. Som om de er lidt for brede, men samtidig for små i længden. Derudover fungerer det heller ikke så godt til min krop at den går ind i taljen.

Skogsbærjakken

Cardiganen er strikket af garnet fra en tidligere striksweater (Grøn striktrøje med perler), som jeg heller ikke helt lærte at elske pasformen på. Så det er anden gang, jeg strikker med garnet, men nu kommer der nok også en tredje gang, for jeg er allerede begyndt at trevle op og har et andet cardigan-projekt på tegnebrættet.

Som de kloge siger: Anden gang du strikker med garnet, er det gratis! Og man må i hvert fald sige, at jeg har fået meget strik for pengene med dette garn. Nu håber jeg, at tredje gang er lykkens gang, og at næste projekt med det grønne garn bliver vellykket.

Skogsbærjakken

Skogsbærjakke

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar