Blomstret kjole med blonder

Blomstret kjole med blonder

Denne kjole var egentlig på vej til genbrug, da den slet ikke fungerede på mig. De blege farver på blomsterne gik i ét med min hudfarve og halsudskæringen var alt for stor og gik for langt ud på skuldrene til mig. Nedenfor kan du se, hvordan kjolen oprindeligt så ud.

Blomstret kjole med blonder

I et forsøg på at redde kjolen klippede jeg den over lige over barmen og satte et blondestykke ind øverst. Jeg brugte det afklippede stykke som guide, men gjorde halsudskæringen mindre end den oprindelige. Derudover supplerede jeg med et blondebånd langs den øverste kant og langs taljen.

Blomstret kjole med blonder

Efter jeg satte blonde på kjolen, har jeg brugt den både til julefrokost og juleaften. Jeg synes, det er dejligt, når man kan lave sådan nogle små ændringer på sit tøj og på den måde give det lidt længere levetid.

Blomstret kjole med blonder

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar