Nyt betræk til høretelefoner

Nyt betræk til høretelefoner

Jeg går meget op i bæredygtighed og det at kunne reparere og forny i stedet for at smide ud og erstatte med nyt. Og her kommer mine sy-kundskaber ofte i brug. Syning behøver nemlig ikke kun at være fine kjoler og sjove tæpper. Nogle gange er det også fint at kunne bruge sine sy-kundskaber til noget praktisk og redde ting fra en tur i skraldespanden.

Nyt betræk til høretelefoner

Puderne på min kærestes høretelefoner var gået i stykker. Han havde ellers tidligere fået udskiftet dem til nye originale puder, men de gik desværre også i stykker. Han spurgte derfor, om jeg kunne sy nogle til ham. Det kunne jeg måske godt – jeg kunne i hvert fald give det et forsøg.

Nyt betræk til høretelefoner

Nyt betræk til høretelefoner

Jeg tegnede et mønster til puderne ved at presse dem flade på et stykke papir. Derefter fandt jeg noget sort stof og syede rundt langs pudernes kanter. Jeg klippede dem op i midten, vendte vrangsiden ind, lagde skumgummipuden i og syede dem sammen i hånden. Sammensyningen blev skjult, da puderne blev limet fast på den lille plastikring, som bruges til at sætte dem fast på selve høretelefon-bøjlen.

Puderne er ikke blevet helt som de gamle, men de fungerer fint og kan bruges uden problemer. Nu håber jeg blot, at de ellers velfungerende høretelefoner kan du lidt endnu. Det er så ærgerligt at smide noget velfungerende ud, bare fordi der er en lille ting, som ikke dur.

Nyt betræk til høretelefoner

 

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar