Kosmetikpung i flet

Kosmetikpung i papirflet

Jeg har været ved at lege med papirflet igen. Denne gang havde jeg fået en idé til en taske som skulle være større end de almindelige punge, men mindre end min toilettaske. Egentlig den størrelse en kosmetikpung har. Jeg ville gerne have den lidt buttet, og jeg valgte derfor at lave papirstykker og ringe i forskellige størrelser.

Kosmetikpung i papirflet

Kosmetikpung i papirflet

Der er to ringe af papirer på 6,5 gange 14cm, én ring af papirer på 6 gange 13cm og to små ringe af papirer på 5,5 gange 12 cm. De kræver lidt øvelse at sy ringe i forskellige størrelser sammen, og det er ikke helt lige så nemt, som hvis de var lige store.

Kosmetikpung i papirflet

Papiret er fra kataloger fra Sinnerup og de er beklædt med tape, så den er vandafvisende. Det bedste ved de kataloger er de stærke farver. Farverne er mere klare end billederne viser dem. Lynlåsen er taget fra en gammel taske, og det lilla vedhæng matcher taskens farver rigtig godt.

 

 

Måske kan du også lide...

6 kommentarer

 1. Annemarie Skov siger:

  jeg kunne godt tænke mig at få en beskrivelse af hvordan du har lavet den kosmetikpung, jeg tænker hvad bund har du brugt.Hilsen Annemarie

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Du kan se i indlægget hvilke størrelse led/papirlapper jeg har brugt og hvor mange ringe. Bunden er lavet som en flad bund med lapper i str 6,5 x 14 cm. Du kan finde en vejledning til det på Genbrug blir guld her. God fornøjelse :)

 2. Annemarie Skov siger:

  jeg takker for svaret på bunden, jeg har lavet ringene men hvad rækkefølge sætter du dem sammen i, jeg har ikke flettet meget endnu men vil gerne gøre så det bliver pænt. Hilsen Annemarie

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Jeg er ikke helt sikker, for det er ved at være længe siden, men jeg mener, at jeg startede med at sy bunden på en af de store ringe. Og så syer du bare ringene på en af gangen med de største ringe først, så du ender med de mindste ringe til sidst.

 3. Zenia siger:

  Hej

  Kan du huske hvor stor kosmetik tasken blev?

 

Skriv en kommentar