Tik-tak tik-tak og puder

Vægur

Denne sommer har min stue fået en make-over. Det inkluderede blandt andet et nyt ur. Jeg så et lignende ur i et blad og blev helt vild med det. Desværre er mange af de ure man kan købe i butikker lidt over mit SU-budget, så jeg besluttede at lave et selv.

Tallene er lavet af klæbefolie og har forskellige farver og størrelser. Der er tre forskellige farver og højden på tallene varierer fra 8 cm til 18 cm. Selve urværket er taget fra et gammelt billigt ur og sat ind i låget af en cognac-dåse. Den har en fin lille gylden gås i midten.

Puder

Ud over det nye ur, har jeg også købt en ny orange sofa. Derfor havde jeg brug for nye puder. Puden med de orange og grå blomster er købt, mens jeg selv har lavet de andre puder. Den aflange pude er inspireret af den danske designer Susanne Schjerning, som laver nogle rigtig fine stoffer og mønstre.

Maleri af Galleri LM

Jeg har også fået det fineste maleri, som min mor har malet. Du kan se flere af min mors malerier på hendes hjemmeside Galleri LM.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar