Idéer med stjernestrimler

7. december 2015

DIY julepynt: 8-takket julestjerne

Sidste år lavede jeg en lille jule-diy-serie med idéer til, hvordan man kan bruge papirstrimler/stjernestrimler på andre måder end til de traditionelle flettede julestjerner. I år har jeg desværre ikke haft tid til at lave en lignende serie, men jeg vil alligevel gøre opmærksom på idéerne, da der sikkert er mange, der kan få glæde af diy-vejledningerne i løbet af jule-måneden, når der skal laves hjemmelavet julepynt.

stjernestrimler julepynt diy

1: Julekugle af strimler  |  2: Hjerte i hjerte i hjerte  |  3: Svingende juletræ i papirstrimler  |  4: fem-takket julestjerne  |  5: 8-takket julestjerne  |  6: Julehjerter på guirlande

stjernestrimler julepynt diy

1: Julekugler med perle i  |  2: Juletræ med grene af papirstrimler  |  3: Alternativ julestjerne  |  4: Hjerteranke af papirstrimler  |  5: Flagranke  |  6: Gavesløjfe af papirstrimler  Del dette indlæg:

Skriv en kommentar