DIY: Gavesløjfe af papirstrimler

DIY julepynt: Gavesløjfe af papirstrimler

Gavesløjfen er ikke noget nyt, og man kan tit købe dem lavet i gavebånd eller andet skinnende folie. Jeg synes dog, de bliver ekstra fine, når de er lavet af papirstrimler med fint print. Og så er det jo bare hyggeligt selv at lave dem.

Du skal bruge papirstrimler og dobbeltklæbende tape (eller evt. lim). Klip strimlerne af i 20 cm længde (passer til strimler som er 1,5 cm brede). Du kan også eksprimentere med andre tykkelser og længder. Du skal bruge 6-8 strimler afhængig af hvor tykt dit papir er, og hvor fyldig du vil have din sløjfe.

DIY julepynt: Gavesløjfe af papirstrimler

Sæt et stykke dobbeltklæbende tape i hver ende af papirstrimlerne. Fold hver strimmel som en 8-tal, som vis på billedet og sæt enderne fast på midten af strimlen.

Når alle strimlerne er lavet til 8-taller, skal du blot sætte dem oven på hinanden, så de limes/klistres sammen i midten. Hvis du synes hullet i midten bliver for stort efter at have sat alle 8-tallerne sammen, kan du lave en lille ring af papirstrimmel og sætte den fast i midten.

DIY julepynt: Gavesløjfe af papirstrimler

Gavesløjfen kan både bruges som ophæng (sæt to sammen med ryggen mod hinanden) eller sæt dem på gaver og brug strimler i same print som bånd.

DIY julepynt: Gavesløjfe af papirstrimler

Denne DIY er en del af en større serie om julepynt lavet af papirstrimler/stjernestrimler. Se de øvrige DIY-idéer til julepynt her.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar