2018 kalender print

Jeg har endelig fået opdateret min cirkel-kalender til en 2018-version, som kan downloades her på siden. Jeg har ikke selv fået printet min kalender endnu, men I kan se flere billeder af en af mine tidligere print her.

Kalenderen har én måned pr. side og printes nemt på A4 papir.  Jeg synes, man får det flotteste resultat ved at printe den på kraftigt papir eller hobby-karton. Det kan de fleste printere sagtens klare. Og sørg for at sætte printeren til bedst mulig print-kvalitet (typisk kaldet foto-print). Det bruger ikke væsentligt mere blæk, men giver et meget pænere og skarpere print.

Kalenderen kan hænges på køleskabet, på et clipboard, samles med en buksebøjle eller en kraftig bulldog-clip. Eller måske har du selv et endnu bedre forslag?

Download 2018-kalenderen her

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Louise siger:

    Er man så heldig, at der kommer en 2019 version af kalenderen? 😊

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Der kommer i hvert fald en 2019-kalender :) Men om det lige bliver i dette design, tør jeg ikke love.

 

Skriv en kommentar