DIY: Julekugler med perle i

12. december 2014

DIY julepynt: julekugle med vedhæng i

DIY julepynt: julekugle med vedhæng i

Til dette søde juleophæng/julekugle kan du med fordel bruge en stor perle eller et længere vedhæng til at hænge inde i midten.

Du skal bruge papirstrimler og lim eller selvklæbende tape. Klip 3 strimler på hver 22 cm (mine strimler var 1,5 cm brede). Sæt en lille klat lim eller et stykke dobbeltklæbende tape i den ene ende af hver papirstrimmel og form til en ring.

DIY julepynt: julekugle med vedhæng i

Hold to af ringene i lodret position og sæt den ene inden i den anden, så der dannes et kryds for oven og forneden (som vist på billedet ovenfor). Sæt dem sammen med tape eller lim i midten af krydset.

Sæt nu et stykke dobbeltklæbende tape eller en klat lim på hver af de fire sider midt for. Tag den tredje ring og hold den i vandret position. Sæt den uden om de to ringe og lim/klæb den fast.

DIY julepynt: julekugle med vedhæng i

Tråd en nål med tråd. Sæt din perle eller dit vedhæng på og stik tråden fra indesiden af kuglen og ud. Nu hænger perlen som et fint lille vedhæng inden i kuglen.

Denne DIY er en del af en større serie om julepynt lavet af papirstrimler/stjernestrimler. Se de øvrige DIY-idéer til julepynt her.

Skriv en kommentar