DIY: Julekugler med perle i

Til dette søde juleophæng/julekugle kan du med fordel bruge en stor perle eller et længere vedhæng til at hænge inde i midten.

Du skal bruge papirstrimler og lim eller selvklæbende tape. Klip 3 strimler på hver 22 cm (mine strimler var 1,5 cm brede). Sæt en lille klat lim eller et stykke dobbeltklæbende tape i den ene ende af hver papirstrimmel og form til en ring.

Hold to af ringene i lodret position og sæt den ene inden i den anden, så der dannes et kryds for oven og forneden (som vist på billedet ovenfor). Sæt dem sammen med tape eller lim i midten af krydset.

Sæt nu et stykke dobbeltklæbende tape eller en klat lim på hver af de fire sider midt for. Tag den tredje ring og hold den i vandret position. Sæt den uden om de to ringe og lim/klæb den fast.

Tråd en nål med tråd. Sæt din perle eller dit vedhæng på og stik tråden fra indesiden af kuglen og ud. Nu hænger perlen som et fint lille vedhæng inden i kuglen.

Denne DIY er en del af en større serie om julepynt lavet af papirstrimler/stjernestrimler. Se de øvrige DIY-idéer til julepynt her.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar