DIY: fem-takket julestjerne

DIY julepynt: Stjerne er papirstrimler

Denne fine stjerne så jeg i en butik, hvor den var lavet af tyndt træ. Den var virkelig fin, men jeg kom i tanke om mine stjernestrimler med træprint og besluttede at lave min egen papir-version af stjernen.

Du skal bruge papirstrimler (mine var 1,5 cm brede) og lim eller dobbeltklæbende tape.

Klip 5 strimler på hver 15 cm. Hvis dine strimler er bredere end 1,5 cm, skal strimlerne være længere. Læg strimlerne som en fem-takket stjerne, som vist på billedet nedenfor. Sørg for at strimlerne går skiftevis over og under hinanden, så de nærmest låser hinanden.

Når du er tilfreds med placeringen af strimlerne, sætter du forsigtigt et stykke dobbeltklæbende tape eller lim på indersiden af spidserne, så de to strimler som danner hver spids limes sammen. Det er ikke nødvendigt at lime andre steder end på spidserne.

Klip til sidst det overskydende papir af i enderne, så stjernens takker bliver helt spidse.

DIY julepynt: Stjerne er papirstrimler

Jeg påtænker at lave flere stjerner i både lyst og mørkt træ og derefter sætte dem på en guirlande, men stjernen kunne også være rigtig fin som pynt på en julegave eller måske som bordpynt.

Denne DIY er en del af en større serie om julepynt lavet af papirstrimler/stjernestrimler. Se de øvrige DIY-idéer til julepynt her.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Lene siger:

    Hvor har du fundet papiret med træprint henne?

 

Skriv en kommentar