DIY: Alternativ julestjerne

Til denne sjove og anderledes julestjerne skal du bruge papirstrimler, selvklæbende tape (eller evt. lim), pailetter til pynt og lædersnøre eller tråd til ophæng.

Klip 4 strimler på hver 22 cm (mine strimler var 1,5 cm brede). Sæt et lille stykke dobbeltklæbende tape på den ene ende af hver strimmel og sæt den anden ende på, så der dannes en ring.

Tryk alle fire ringe flade, så de formes til en slags ellipser med spidse ender. Sæt en af ringene ind i en af de andre, så der dannes et kryds, og lim dem sammen på hver side, som vist på billedet. Sæt derefter de sidste to ringe uden over, så de sider diagonalt, og lim dem fast.

Til sidst kan du pynte med pailetter og sætte en lædersnøre til ophæng.

Denne DIY er en del af en større serie om julepynt lavet af papirstrimler/stjernestrimler. Se de øvrige DIY-idéer til julepynt her.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Hvor ER de gode! Super flotte – jeg er vild med anderledes og “nytænkende” julepynt. Nogle gange kan det godt blive lidt for meget julemænd, guld og gran :)

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Tusind tak. Det er nemlig rigtig dejligt når man kan lave noget julepynt som er lidt mindre traditionelt og ikke alt for julet.

 

Skriv en kommentar